PERSONAL TRAINING

Wil je op een gezonde manier afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden en je mentaal sterker voelen? Als Personal Coach begeleid ik je stap voor stap op een tempo dat bij jou past. Via een persoonlijk programma zal ik u begeleiden naar de gewenste doelstellingen.

Alles start bij een vrijblijvend intakegesprek, waar ik graag tijd maak om naar uw verhaal te luisteren, hierna gaan we op zoek naar een correct programma dat past in uw agenda!

Aanbod:

1 op 1 

Hierbij gaan we samen aan de slag om uw doelstellingen te behalen, een uur alles geven, onder begeleiding van een  personal coach. Dit kan zowel aan huis, op locatie of bij EN FORME

Prijs: 40€/sessie*

1 op 2

Voor sommige mensen is de drempel te hoog om alleen te komen sporten, hierdoor bied ik de mogelijkheid aan om samen met een vriend/vriendin te komen sporten onder begeleiding van een personal coach.

Prijs: 55€/sessie*

‘N FORME MET VRIEND(INN)EN !

Sporten in groep is altijd leuker, dit brengt ook extra motivatie met zich mee om u te bewijzen tegenover de vrienden/vriendinnen. Eveneens is dit ook budgetvriendelijker, de prijs is voor gans de groep en kan dus onderling verdeeld worden.  (max 6 personen)

Prijs:  65€/sessie*

Sportclubs 

Ook sportclubs kunnen bij En Forme terecht, wij komen graag langs op de club om trainingen te geven, dit kan van zowel krachtsessies tot blessurepreventie gaan. Wij passen onze training aan, afhankelijk van de sport. De trainingen zijn dus op maat gemaakt voor uw leden/sporters.

Prijs: op aanvraag

Interesse in één van bovenstaande formules? KLIK HIER 

*Omgeving Gent – Buiten een straal van 5km komt er een toeslag per km.

%d bloggers liken dit: